Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε μια ερώτηση; Ας την απαντήσουμε!

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θέλω να δημιουργήσω μια σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο. Από πού να ξεκινήσω;

Τα τέσσερα απλά βήματα που ακολουθούν μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο, αναπτυγμένο και προωθημένο ιστότοπο.

 

  • Βήμα πρώτο: Εγγραφή ονόματος τομέα (URL) – αυτή μπορεί να είναι η διεύθυνση ιστού που θα χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου για να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας (π.χ.: www.yourcompany.com). Η επιλογή ενός ονόματος τομέα είναι σημαντική, καθώς θα διαμορφώσει την ταυτότητα της διαδικτυακής σας παρουσίας. Αφού καθορίσετε τη διεύθυνση URL που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, προχωράμε στην καταχώριση.Η τιμή για την καταχώριση ενός domain κυμαίνεται από $8,00 έως $35,00 ετησίως. Το όνομα τομέα ενός δικτυακού τόπου χρειάζεται ανανέωση κάθε χρόνο.

 

  • Βήμα δεύτερο: Πραγματοποιούμε έρευνα λέξεων-κλειδιών για το αντικείμενο των εργασιών σας και σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τον ιστότοπό σας! Αυτό είναι το κρίσιμο βήμα όπου καθορίζεται και δημιουργείται η εμφάνιση, η αίσθηση, η κωδικοποίηση και το περιεχόμενο.

 

  • Βήμα τρίτο: Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε διακομιστή διαδικτύου: Είναι σαν να νοικιάζετε έναν χώρο για να υπάρχει η ιστοσελίδα σας και να παραμένει διαρκώς συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Το κόστος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και τα πρόσθετα που μπορεί να χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας.

 

  • Βήμα Τέταρτο: Μάρκετινγκ της ιστοσελίδας σας: Δεν πρέπει να παίρνετε το μάρκετινγκ της ιστοσελίδας σας ελαφρά τη καρδία. Ένας ιστότοπος μπορεί να πέσει στη λήθη, αν δεν τον δει ποτέ κανείς, και γι’ αυτό αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε και να προβάλλουμε τον ιστότοπό σας με διάφορες λύσεις μάρκετινγκ, όπως βελτιστοποίηση SEO, προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκστρατείες Google Ads. Το κόστος ποικίλλει και εξαρτάται από την πολιτική μάρκετινγκ που ακολουθείτε.Μπορούμε πάντα να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

     

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο μαζί μας; Στείλτε μας ένα αίτημα online και θα σας στείλουμε μια αναλυτική πρόταση το συντομότερο δυνατό.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

“Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;” είναι μια συχνή ερώτηση που κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες μας. Και η μη ικανοποιητική απάντηση είναι πάντα: “εξαρτάται”.

 

Το κόστος κατασκευής επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το τι χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας και τον όγκο των πληροφοριών (αριθμός σελίδων, δυνατότητες, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου κ.λπ.).

 

Επειδή κάθε δικτυακός τόπος είναι διαφορετικός και μοναδικός, ο χρόνος που δαπανάται για τον καθένα μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

 

Με αυτό κατά νου, το κόστος κάθε ιστότοπου ποικίλλει, αλλά υπάρχουν γενικά επιλογές τόσο για ιστότοπους χαμηλού προϋπολογισμού που ξεκινούν από 500 ευρώ και άνω όσο και για πιο σύνθετα και μεγάλα σχέδια που μπορούν να φτάσουν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε δωρεάν ανάλυση και προσφορά για να εκτιμήσουμε το κόστος της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας ή της εκστρατείας βελτιστοποίησης SEO.

 

Στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε ένα πακέτο στις δικές σας προδιαγραφές. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας με βάση δύο αρχές: την ευελιξία και την ειλικρίνεια.

 

Δεν θα υπήρχαμε χωρίς τους πελάτες μας, γι’ αυτό προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι και ειλικρινείς μαζί σας, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Δεν νομίζω ότι μια ιστοσελίδα μπορεί να μου προσφέρει κάτι, έχω δίκιο;

Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Ειδικά στην ψηφιακή εποχή μας, όλοι αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο.

 

Ένας δικτυακός τόπος είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο κομμάτι μάρκετινγκ για κάθε επιχείρηση, επειδή αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση των εσόδων, την αφοσίωση των πελατών και τον επηρεασμό της προοπτικής ανάπτυξης.

 

Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις παραβλέπουν τα διάφορα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις επιχειρηματικές διαδικασίες που μπορούν να συμπεριληφθούν σε έναν ιστότοπο.

 

Η χρήση του διαδικτύου για τη διευκόλυνση της εσωτερικής επικοινωνίας ή των αλληλεπιδράσεων μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης.

 

Η εταιρεία σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα θα  σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό: ολόκληρο τον κόσμο!

Τι μπορεί να μου προσφέρει μια ιστοσελίδα;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι ούτε σύντομη ούτε απλή.

 

Με λίγη σκέψη και ανάλυση, θα παρατηρήσετε μόνοι σας αρκετούς λόγους, αλλά ορισμένες γενικές δηλώσεις θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Αρχικά, ένας ιστότοπος / ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο θα προσεγγίσει πολλούς ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να προσεγγιστούν.

 

Δεύτερον, οι πελάτες μπορούν να δουν τα εμπορεύματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους, από την άνεση του σπιτιού τους.

 

Όποιο είδος επιχείρησης κι αν έχετε, υπάρχουν πάντα τρόποι να επεκταθείτε και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να κατασκευάσετε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου;

Ναι.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων για διάφορες εξειδικευμένες αγορές.

 

Παρέχουμε διάφορες επιλογές για τη δημιουργία αποτελεσματικών ιστοσελίδων ηλεκτρονικού καταστήματος και ηλεκτρονικού εμπορίου και την ενσωμάτωση με δημοφιλείς παρόχους πληρωμών, όπως η Stripe, το PayPal και άλλοι.

Γιατί έχει σημασία η εμφάνιση ενός ιστότοπου;

Όταν δέχεστε έναν επισκέπτη στον ιστότοπό σας, θα αντιληφθεί αμέσως το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών ή των εμπορευμάτων σας.

 

Η αρχική εντύπωση που αποκομίζει ένας πελάτης εξαρτάται από την εμφάνιση του ιστότοπού σας. Ένας επισκέπτης ενδιαφέρεται να εξερευνήσει τον ιστότοπό σας αν είναι ελκυστικός και απλός.

 

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι προωθείτε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας στον κόσμο μέσω του διαδικτύου και είναι απαραίτητο να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό.

 

Απκτήστε έναν ιστότοπο από επαγγελματίες στο χώρο!

Προσλάβετε την Site-Forge για να σχεδιάσει την ιστοσελίδα σας και να αποκτήσετε μια επαγγελματική, σύγχρονη ιστοσελίδα που θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Από ευέλικτους ιστότοπους έως ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε την ιστοσελίδα μου;

Αυτό εξαρτάται κυρίως από το τι απαιτείται και πόσο σύντομα ο πελάτης μπορεί να μας παράσχει το απαραίτητο υλικό, όπως κείμενα και φωτογραφίες.

 

Ένας απλοϊκός ιστότοπος φυλλαδίου μπορεί να είναι έτοιμος και να λειτουργεί σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Τα πιο περίπλοκα έργα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

 

Αφού κατανοήσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα σας στείλουμε μια πρόταση με μια λογική ημερομηνία λήξης.

Θα είναι ο ιστότοπός μου ορατός στη Google;

Ναι.

Σχεδιάζουμε πάντα ιστοσελίδες με σκοπό να λειτουργούν άριστα με μηχανές αναζήτησης όπως η Google, η Yahoo! και η Bing.

 

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας και SEO, διασφαλίζοντας ότι κάθε σελίδα είναι βελτιστοποιημένη για τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να κατατάξετε και να προωθήσετε στο διαδίκτυο.

 

Επιπλέον, δημιουργούμε και καταχωρίζουμε τον ιστότοπό σας σε διάφορα εργαλεία παρακολούθησης, όπως το Google Analytics και το Google Webmaster Tools, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Κάντε την επιχείρησή σας ορατή στο διαδίκτυο!

Δημιουργήστε μια επιτυχημένη ψηφιακή πλατφόρμα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε το έργο σας μαζί μας σήμερα και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό για την ανάπτυξή σας.

Scroll to Top