Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την εδραίωση της παρουσίας της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Είτε ψάχνετε για μια απλή ιστοσελίδα είτε για έναν ολοκληρωμένο ιστότοπο εμπορικής επιχείρησης, μπορούμε να σας παρέχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητες για τον ανταγωνισμό στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο. Προσφέρουμε μερικούς διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων κατάλληλους για όλες τις χρήσεις και τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, στα φυσικά οργανικά αποτελέσματα SEO, στην ευκολία ελέγχου και στη χρήση του ιστότοπου. Συνεργαζόμενοι με τα κορυφαία συστήματα CMS στον κόσμο, βοηθάμε ακόμη και εταιρείες χωρίς τεχνικές γνώσεις να αποκτήσουν έναν επιτυχημένο ιστότοπο.

 • Ιστοσελίδες για νεοσύστατες & μικρές επιχειρήσεις
 • Βιομηχανικές & εμπορικές ιστοσελίδες
 • Προσωπικά blogs & χαρτοφυλάκια
 • Ιστοσελίδες σε στυλ φυλλαδίου
 • Ιστοσελίδες μίας σελίδας
 • Πολύγλωσσοι ιστότοποι
 • Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Ιστοσελίδες που φαίνονται εξαιρετικά σε κάθε συσκευή - κινητό, tablet, επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς φαίνεται σε μια επιφάνεια εργασίας. Το θέμα είναι πώς φαίνεται και πώς αποδίδει σε κάθε συσκευή: κινητό, tablet και επιτραπέζιο υπολογιστή. Εξισορροπούμε την αισθητική και τη χρηστικότητα για να δημιουργήσουμε λειτουργικές και αποτελεσματικές ιστοσελίδες για κάθε συσκευή.

Απολαύστε έναν ιστότοπο που είναι τόσο κομψός και λειτουργικός όσο και ανταποκρίσιμοσε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που θα οδηγήσει στην επιτυχία σας στο διαδίκτυο.

Δημιουργήστε την ιστοσελίδα σας με τα καλύτερα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων

Προσφέρουμε μια ποικιλία πακέτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

web site 1

Ιστοσελίδες επιχειρήσεων

Οι ιστοσελίδες επιχειρήσεων αποτελούν μια πολυμήχανη και οικονομικά αποδοτική λύση για την προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία για σχεδόν κάθε τύπο επιχείρησης, από μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις έως καθιερωμένες εταιρείες.

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα χρησιμοποιείται συνήθως για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία σας. Παρουσιάστε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στον κόσμο και προσελκύστε περισσότερους πελάτες μέσω δεδομένων, στοιχείων και επικοινωνίας.

shopping 1

Eshop - Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου

Ένα eshop επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν φυσικά αγαθά, υπηρεσίες και ψηφιακά προϊόντα μέσω του διαδικτύου και όχι σε ένα φυσικό κατάστημα. Αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια επιχείρηση για τη διεκπεραίωση παραγγελιών, την αποδοχή πληρωμών, τη διαχείριση της αποστολής, την παροχή υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης πελατών.

Ως κορυφαίος πάροχος κατασκευής ιστοσελίδων, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ισχυρά eshop και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ηλεκτρονική τους παρουσία για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

content 1

Ιστοσελίδες μίας σελίδας

Ως άνθρωποι, μας αρέσει να βλέπουμε τα πράγματα στην πιο απλή τους μορφή. Οι ιστοσελίδες μίας σελίδας είναι η απλούστερη μορφή ιστοσελίδων. Ο στόχος δεν είναι να το κάνετε περίπλοκο, αλλά να διευκολύνετε τους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν μαζί σας.

Ο ιστότοπος μιας σελίδας είναι η καλύτερη επιλογή αν αναζητάτε έναν απλό, προσιτό τρόπο για να έχετε έναν ελκυστικό και λειτουργικό ιστότοπο. Πρόκειται για μια χαμηλού κόστους, απλή λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

brochure website 1

Ιστοσελίδες σε στυλ φυλλαδίου

Οι ιστότοποι σε στυλ φυλλαδίου είναι μια νέα και διαφορετική εκδοχή του σχεδιασμού ενός ενημερωτικού ιστότοπου. Η εμφάνιση και η αίσθηση θυμίζουν έντυπο φυλλάδιο, με συναρπαστικό κείμενο και εικόνες.

Οι ιστότοποι φυλλαδίων είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν και να έχουν οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο. Αυτοί οι ιστότοποι είναι συνήθως σύντομοι και περιεκτικοί, από 1 έως 5 σελίδες, επειδή έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνονται.

portfolio 1

Ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου / Portfolio

Οι ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου έχουν σχεδιαστεί για δημιουργικούς επαγγελματίες και δημιουργικές ομάδες. Αυτοί οι ιστότοποι είναι ένα τέλειο εργαλείο για να παρουσιάσετε όμορφα τη δουλειά σας.

Έχουν μοντέρνα και μινιμαλιστική αίσθηση και ανταποκρίνονται πάντα πλήρως σε όλες τις συσκευές. Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ένα blog και ένα σύστημα διαχείρισης πελατών, είναι επίσης ευχάριστο στη χρήση. Ακολουθήστε αυτή τη λύση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες, φωτογράφους, γραφίστες και άλλους για να ανακαλύψετε τη δύναμη των ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου μας!

blog 1

Ιστοσελίδα ιστολογίου / ειδήσεων

Το ιστολόγιο (Blog) είναι ένας τύπος ιστότοπου που περιέχει άρθρα για διάφορα θέματα. Ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος είναι ένας ιστότοπος που παρέχει τρέχοντα γεγονότα και πληροφορίες. Αυτοί οι ιστότοποι ενημερώνονται τακτικά με νέα άρθρα.

Τα ιστολόγια είναι ο πιο δημοφιλής τύπος περιεχομένου στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο, σας προσφέρουμε μια υπηρεσία με όλα όσα χρειάζεστε.

membership 1

Ιστοσελίδες μελών

Οι ιστότοποι μελών (Συνδρομητών)  είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν επαναλαμβανόμενα έσοδα. Αυτές οι ιστοσελίδες προσφέρουν στα μέλη μηνιαίες, τριμηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.

Η δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε με τις καλύτερες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων συνδρομητών.

Παρέχουμε προσιτές και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων μελών με μια έμπειρη ομάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, και ας ξεκινήσουμε την οικοδόμηση της διαδικτυακής σας κοινότητας!

conference 1

Ιστοσελίδες εκδηλώσεων

Οι ιστοσελίδες εκδηλώσεων είναι ένα από τα βασικά μέρη μιας εκδήλωσης. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για γάμους, πάρτι, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Μπορούν ακόμη και να είναι μια υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε περισσότερα εισιτήρια. Μια υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδας εκδηλώσεων θα εξετάσει την εκδήλωσή σας και θα δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη ιστοσελίδα για να παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας συμμετέχων.

Θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε έναν όμορφο ιστότοπο που θα αντιπροσωπεύει καλύτερα τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε.

Θέλετε μια δωρεάν εκτίμηση για το έργο σας;

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά,

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η ομάδα που κατασκευάζει τον ιστότοπό σας

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό, ελκυστικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Ποιότητα, που μπορείτε να βασιστείτε

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρακτικές ανάπτυξης και σχεδιασμού ιστοσελίδων για να δημιουργήσουμε μια κορυφαία και φιλική προς το χρήστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Επαγγελματισμός από την αρχή ως το τέλος

Επίπεδα εικονίδια 01 09

Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του σχεδιασμού ιστοσελίδων, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων για μικρές και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η γνώση είναι δύναμη

Επίπεδα εικονίδια 07 08

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε υποστηρίζεται από τις γνώσεις των ειδικών μας σε θέματα SEO, βελτιστοποίησης  και σχεδιασμού ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης. Ξέρουμε τη διαφορά μεταξύ ενός σχεδιασμού με pixel και ενός σχεδιασμού που κάνει κάνει τη διαφορά!

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Επίπεδα εικονίδια 08 27

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας παράσχει βοήθεια για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Ανταγωνιστικές τιμές

Επίπεδα εικονίδια 02 26

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες μας, ώστε η επιχείρησή σας να έχει έναν ελκυστικό ιστότοπο χωρίς να χρειαστεί να βγεί εκτός προϋπολογισμού.

Σχεδιάζοντας για επιτυχία

Εικονίδιο ψηφιακού μάρκετινγκ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Όλοι οι ιστότοποί μας εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους χρήστες.

Προσαρμογή στις ανάγκες σας

Επίπεδα εικονίδια 01 05

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα προβάλλει το προϊόν ή την υπηρεσία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι επένδυση, όχι έξοδο

Επίπεδα εικονίδια 01 06

Ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος είναι μια επένδυση που θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο σας. Θα διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη. Παράλληλα βελιστοποιούμε την ιστοσελίδα με SEO για υψηλότερες θέσεις στη Google.

Η διαδικασία μας για την κατασκευή ιστοσελίδων

Η διαδικασία κατασκευής των ιστοσελίδων μας επικεντρώνεται σε εσάς, τον πελάτη. Θέλουμε να γνωρίζουμε την επιχείρησή σας όσο καλύτερα γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο, αποτελεσματικό ιστότοπο που θα σας συνοδεύει για χρόνια.

Δείτε παρακάτω τη διαδικασία κατασκευής του ιστότοπού μας σε τέσσερις κύριες φάσεις.

Διαβούλευση, έρευνα και διαδικτυακή στρατηγική

Η διαδικασία διαβούλευσης είναι η πρώτη φάση ενός έργου σχεδιασμού ιστοσελίδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της.

Θα σας κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας και θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο των στόχων και των σκοπών σας για την ιστοσελίδα. Θα ερευνήσουμε επίσης τις λέξεις-κλειδιά για τον κλάδο σας και θα εξετάσουμε τον ανταγωνισμό της επιχείρησής σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια θα σας παρέχουμε προσφορά για το έργο σας.

Η Προσφορά θα περιλαμβάνει:

 • Το κόστος του σχεδιασμού και της ανάπτυξης της ιστοσελίδας.
 • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.
 • Σας παρέχουμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.
 • Εκπαίδευση για να ενημερώνετε μόνοι σας τον ιστότοπό σας.
 • Προαιρετικές πρόσθετες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα

Η φάση αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη ενός οράματος για τον ιστότοπο, τον καθορισμό του ποιος θα τον χρησιμοποιεί και την απόφαση για το περιεχόμενο που θα συμπεριληφθεί.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό και το wireframing του ιστότοπου για να καθορίσουμε πώς θα φαίνεται. Θα οργανώσουμε και θα δημιουργήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, το οποίο θα βασίζεται στην ψυχολογία του ίντερνετ, για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τέλος, θα αποφασίσουμε ποια χαρακτηριστικά θα συμπεριλάβουμε και θα ξεκινήσουμε την κωδικοποίηση και το σχεδιασμό ενός πλήρως ανταποκρινόμενου ιστότοπου για να φαίνεται και να λειτουργεί εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές.

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτή είναι μια φάση που πολλοί παραβλέπουν, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντική. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται ψηλά στην αναζήτηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές  SEO για να τον καταστήσουμε ορατό στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Ταυτόχρονα, βελτιστοποιούμε την ταχύτητα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας διάφορες εξειδικευμένες τεχνικές για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Μετά από αυτό, προσαρμόζουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τέλος, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε αναλυτικά εργαλεία (για παράδειγμα, Google Analytics), καταχωρούμε τον ιστότοπο στις μηχανές αναζήτησης και δημιουργούμε XML sitemaps για να διασφαλίσουμε ότι η Google μπορεί να τον εντοπίσει και να τον προσθέσει στο ευρετήριο με σωστό τρόπο.

Δοκιμές & έναρξη

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, θα δοκιμάσουμε τον ιστότοπο για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά και ότι οι πληροφορίες του είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Η φάση αυτή περιλαμβάνει επίσης την αξιολόγηση τυχόν πιθανών ζητημάτων για το λανσάρισμα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ ή δημοσίων σχέσεων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη.

Τέλος, πραγματοποιούμε έναν πλήρη έλεγχο του ιστότοπου για σφάλματα και λειτουργικότητα.

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς όλες οι δοκιμές, ο ιστότοπος τίθεται σε λειτουργία.

Κάντε την επιχείρησή σας ορατή στο διαδίκτυο!

Δημιουργήστε μια επιτυχημένη ψηφιακή πλατφόρμα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε το έργο σας μαζί μας σήμερα και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη σας.

Scroll to Top