Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την εδραίωση της παρουσίας της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Είτε ψάχνετε για μια απλή ιστοσελίδα είτε για έναν ολοκληρωμένο ιστότοπο εμπορικής επιχείρησης, μπορούμε να σας παρέχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Επαγγελματική Κατασκευή Ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητες για τον ανταγωνισμό στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο. Προσφέρουμε μερικούς διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων κατάλληλους για όλες τις χρήσεις και τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, στα φυσικά οργανικά αποτελέσματα SEO, και στην ευκολία χρήσης του ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας κορυφαία συστήματα CMS, σας βοηθάμε να αποκτήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο.

 • Ιστοσελίδες για νεοσύστατες & μικρές επιχειρήσεις
 • Βιομηχανικές & εμπορικές ιστοσελίδες
 • Προσωπικά blogs & χαρτοφυλάκια
 • Ιστοσελίδες σε στυλ φυλλαδίου
 • Ιστοσελίδες μίας σελίδας
 • Πολύγλωσσοι ιστότοποι
 • Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Ιστοσελίδες Για Κάθε Ηλεκτρονική Συσκευή

Ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς φαίνεται σε μια επιφάνεια εργασίας. Είναι σημαντικό να παρουσιάζεται σωστά  σε κάθε συσκευή: κινητό, tablet, Laptop και επιτραπέζιο υπολογιστή. Εξισορροπούμε την αισθητική και τη χρηστικότητα για να δημιουργήσουμε λειτουργικές και αποτελεσματικές ιστοσελίδες για κάθε συσκευή.

Αποκτήστε μια ιστοσελίδα που είναι τόσο κομψή και λειτουργική όσο και ανταποκρίσιμη σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης.

Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε μια ποικιλία πακέτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

web site 1

Ιστοσελίδες Επιχειρήσεων

Οι ιστοσελίδες επιχειρήσεων αποτελούν μια πολυμήχανη και οικονομικά αποδοτική λύση για την προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία για σχεδόν κάθε τύπο επιχείρησης, από μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις έως καθιερωμένες εταιρείες.

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα χρησιμοποιείται συνήθως για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία σας. Παρουσιάστε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στον κόσμο και προσελκύστε περισσότερους πελάτες.

shopping 1

Eshop - Ιστοσελίδες Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ένα eshop επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν φυσικά αγαθά, υπηρεσίες και ψηφιακά προϊόντα μέσω του διαδικτύου. Αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια επιχείρηση για τη διεκπεραίωση παραγγελιών, την αποδοχή πληρωμών, τη διαχείριση της αποστολής, την παροχή υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης πελατών.

Σας βοηθάμε να αποκτήσετε ένα ευέλικτο eshop και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ηλεκτρονική σας παρουσία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

content 1

Μονοσέλιδες Ιστοσελίδες

Ως άνθρωποι, μας αρέσει να βλέπουμε τα πράγματα στην πιο απλή τους μορφή. Οι ιστοσελίδες μίας σελίδας είναι η απλούστερη μορφή ιστοσελίδων.

Ο ιστότοπος μιας σελίδας (μονοσέλιδη ιστοσελίδα) είναι η καλύτερη επιλογή αν αναζητάτε έναν απλό, προσιτό τρόπο για να έχετε έναν ελκυστικό και λειτουργικό ιστότοπο.

Πρόκειται για μια χαμηλού κόστους, απλή λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

brochure website 1

Ιστοσελίδες Σε Στυλ Φυλλαδίου

Οι ιστότοποι σε στυλ φυλλαδίου είναι μια νέα και διαφορετική εκδοχή του σχεδιασμού ενός ενημερωτικού ιστότοπου. Η εμφάνιση και η αίσθηση θυμίζουν έντυπο φυλλάδιο, με συναρπαστικό κείμενο και εικόνες.

Οι ιστότοποι φυλλαδίων είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν και να έχουν οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο. Αυτοί οι ιστότοποι είναι συνήθως σύντομοι και περιεκτικοί, από 1 έως 5 σελίδες, επειδή έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνονται.

portfolio 1

Ιστοσελίδες Χαρτοφυλακίου / Portfolio

Οι ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου (Portfolio) έχουν σχεδιαστεί για δημιουργικούς επαγγελματίες και δημιουργικές ομάδες. Αυτές οι ιστοσελίδες είναι ένα τέλειο εργαλείο για να παρουσιάσετε όμορφα τη δουλειά σας.

Έχουν μοντέρνα και μινιμαλιστική αίσθηση και ανταποκρίνονται πάντα πλήρως σε όλες τις συσκευές.

Επιλέξτε αυτή τη λύση για να ανακαλύψετε τη δύναμη των ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου μας!

blog 1

Ιστοσελίδα Ιστολογίου / Ειδήσεων

Το ιστολόγιο (Blog) είναι ένας τύπος ιστότοπου που περιέχει άρθρα για διάφορα θέματα. Ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος είναι ένας ιστότοπος που παρέχει τρέχοντα γεγονότα και πληροφορίες. Αυτοί οι ιστότοποι ενημερώνονται τακτικά με νέα άρθρα.

Τα ιστολόγια είναι ο πιο δημοφιλής τύπος περιεχομένου στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο, σας προσφέρουμε μια υπηρεσία με όλα όσα χρειάζεστε.

membership 1

Ιστοσελίδες Μελών

Οι ιστότοποι μελών (Συνδρομητών)  είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν επαναλαμβανόμενα έσοδα. Αυτές οι ιστοσελίδες προσφέρουν στα μέλη μηνιαίες, τριμηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.

Η δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

conference 1

Ιστοσελίδες Εκδηλώσεων

Οι Ιστοσελίδες Εκδηλώσεων είναι ένα από τα βασικά μέρη μιας εκδήλωσης.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για γάμους, πάρτι, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Μπορεί ακόμη και να είναι μια ιστοσελίδα έκδοσης εισιτηρίων για να σας βοηθήσει να πουλήσετε περισσότερα εισιτήρια.

Θέλετε μια δωρεάν εκτίμηση για το έργο σας;

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά,

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποτελεσματική Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σας βοηθάμε να αποκτήσετε έναν αποτελεσματικό, ελκυστικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Ποιότητα, που μπορείτε να βασιστείτε

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρακτικές κατασκευής ιστοσελίδων για να δημιουργήσουμε μια κορυφαία και φιλική εμπειρία χρήστη.

Επαγγελματισμός

Επίπεδα εικονίδια 01 09

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, παρέχουμε επαγγελματικές ψηφιακές υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Η γνώση είναι δύναμη

Επίπεδα εικονίδια 07 08

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε υποστηρίζεται με SEO βελτιστοποίηση  και φιλικό σχεδιασμός για τις μηχανές αναζήτησης. Ξέρουμε τη διαφορά μεταξύ ενός σχεδιασμού με pixel και ενός σχεδιασμού που κάνει κάνει τη διαφορά!

Κορυφαία Εξυπηρέτηση Πελατών

Επίπεδα εικονίδια 08 27

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε βοήθεια για τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Προσιτές Τιμές

Επίπεδα εικονίδια 02 26

Έχουμε Προσιτές τιμές για όλες τις υπηρεσίες μας, ώστε να έχετε μια ελκυστική ιστοσελίδα χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Σχεδιάζοντας Για Επιτυχία

Εικονίδιο ψηφιακού μάρκετινγκ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες. 

Προσαρμογή στις Ανάγκες σας

Επίπεδα εικονίδια 01 05

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα προβάλλει το προϊόν ή την υπηρεσία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι επένδυση, όχι έξοδο

Επίπεδα εικονίδια 01 06

Ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος είναι μια επένδυση που θα σας δώσει μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο σας. 

Βήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Η διαδικασία κατασκευής των ιστοσελίδων μας επικεντρώνεται σε εσάς, τον πελάτη. Θέλουμε να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας όσο καλύτερα γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο, αποτελεσματικό ιστότοπο που θα σας συνοδεύει για χρόνια.

Δείτε παρακάτω τη διαδικασία κατασκευής του ιστότοπού μας σε τέσσερις κύριες φάσεις.

Διαβούλευση, έρευνα και διαδικτυακή στρατηγική

Η διαδικασία διαβούλευσης είναι η πρώτη φάση κατασκευής. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της.

Θα σας κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας και θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο των στόχων και των σκοπών σας για την ιστοσελίδα. Θα ερευνήσουμε επίσης τις λέξεις-κλειδιά για τον κλάδο σας και θα εξετάσουμε τον ανταγωνισμό της επιχείρησής σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια θα σας παρέχουμε προσφορά για το έργο σας.

Η Προσφορά θα περιλαμβάνει:

 • Το κόστος του σχεδιασμού και της ανάπτυξης της ιστοσελίδας.
 • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.
 • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.
 • Εκπαίδευση για να ενημερώνετε μόνοι σας τον ιστότοπό σας.
 • Προαιρετικές πρόσθετες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα

Η φάση αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη ενός οράματος για τον ιστότοπο, τον καθορισμό του ποιος θα τον χρησιμοποιεί και την απόφαση για το περιεχόμενο που θα συμπεριληφθεί.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό και το wireframing του ιστότοπου για να καθορίσουμε πώς θα φαίνεται. Θα οργανώσουμε και θα δημιουργήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, το οποίο θα βασίζεται στην ψυχολογία του ίντερνετ, για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τέλος, θα αποφασίσουμε ποια χαρακτηριστικά θα συμπεριλάβουμε και θα ξεκινήσουμε την κωδικοποίηση και το σχεδιασμό ενός πλήρως ανταποκρινόμενου ιστότοπου για να φαίνεται και να λειτουργεί εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές.

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτό είναι ένα βήμα που πολλοί παραβλέπουν, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται ψηλά στην αναζήτηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές  SEO για να τον καταστήσουμε ορατό στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Ταυτόχρονα, βελτιστοποιούμε την ταχύτητα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας διάφορες εξειδικευμένες τεχνικές για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Μετά από αυτό, προσαρμόζουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τέλος, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε αναλυτικά εργαλεία (για παράδειγμα, Google Analytics), καταχωρούμε την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και δημιουργούμε XML sitemaps για να διασφαλίσουμε ότι η Google μπορεί να την εντοπίσει και να την προσθέσει στο ευρετήριο με σωστό τρόπο.

Δοκιμές & έναρξη

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, θα δοκιμάσουμε τον ιστότοπο για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά και ότι οι πληροφορίες του είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Η φάση αυτή περιλαμβάνει επίσης την αξιολόγηση τυχόν πιθανών ζητημάτων για το λανσάρισμα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το Marketing.

Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη.

Τέλος, πραγματοποιούμε έναν πλήρη έλεγχο για σφάλματα και ζητήματα λειτουργικότητας.

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς όλες οι δοκιμές, ο ιστότοπος τίθεται σε λειτουργία.

Προβληθείτε στο διαδίκτυο!

Δημιουργήστε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας. 

Scroll to Top