Δημιουργία ιστοσελίδων

Είμαστε ένα δημιουργικό studio σχεδιασμού με πάθος για τη δημιουργία.

Με γνώμονα το πάθος και την αγάπη για τη δημιουργία, εστιάζουμε στον πολυδιάστατο ψηφιακό σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες web, δημιουργία ιστοσελίδων , Eshop ηλεκτρονικά καταστημάτα, δημιουργία ιστότοπων και γραφικό σχεδιασμό.

Δεν είμαστε όμως εδώ μόνο για να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας και να σας ξεχάσουμε.  Γι’ αυτό και παρέχουμε  υπηρεσίες Web hosting, φιλοξενία ιστοσελίδας, επανασχεδιασμό  ιστοσελίδων και υπηρεσίες SEO ( Search Engine Optimization ) για υψηλές θέσεις της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (google κτλ ).

 

Τι προσφέρουμε

Εκτός απο υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων και γραφικών, ειδικευόμαστε και παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες SEO ( βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ) Διαφημιστικά video trailer, και υπηρεσίες ψηφιακών γραφικών τεχνών.

Οι πιο αξιοσημείωτες υπηρεσίες γραφικής δημιουργίας είναι η δημιουργία λογότυπου, η επεξεργασία φωτογραφίας αλλά και η ψηφιακή ζωγραφική.

Επιπλέον, επικεντρονώμαστε σε ένα πολυδιάστατο σχεδιαστικό περιβάλλον, δίνοντας μοντέρνα καλλιτεχνική προσέγγιση στις δημιουργίες μας.

Παρέχουμε με αυτό τον τρόπο ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διακρίνονται για τη μοναδικότητα τους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η εταιρεία μας έχει διακριθεί στην αγορά για τη συνοχή και την αφοσίωσή της.

Μηνιαία Τέστ και αναβαθμίσεις

% Ικανοποίηση πελατών

Μοναδικά γραφικά σχέδια

Χρόνια εμπειρίας

Οι αξίες και το όραμα μας

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να σφυρηλατήσουμε με ψηφιακό τρόπο την ιδέα σας, εξού και η επωνυμία του studio μας: “Site-Forge” που σημαίνει σφυρηλάτηση ιστότοπων.

Επιθυμούμε να δώσουμε φτερά στην ιδέα σας και να δημιουργήσουμε για εσάς με τον πιο πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο!

Αυτό δε θα σας επιτρέψει απλώς και μόνο να δείτε την ιδέα σας ή την ιστοσελίδα σας να πέρνει μορφή, αλλά θα εξυπηρετήσει και τους πρακτικούς λόγους της ύπαρξης του έργου σας: την επιτυχία σας!

Δεν παραδίδουμε απλώς και μόνο ένα έργο, αλλά προσφέρουμε μια μοναδική κι ευχάριστη εμπειρία σχεδιασμού η οποία με τη σειρά της έχει αντίκτυπο στο κοινό σας.

Ανεξάρτητα απο το αν πρόκεται για μια προσωπική ιστοσελίδα, ένα σχέδιο γραφικού σχεδιασμού ή οποιαδήποτε άλλη από τις ψηφιακές μας υπηρεσίες, η αποστολή μας είναι πάντα η ίδια:

Να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με τον πιο μοναδικό τρόπο, ζωντανεύοντας με δημιουργικότητα τις ιδέες τους μέσω του διαδικτύου.

Οδηγούμενοι απο το πάθος

Το πάθος και η δημιουργικότητα αποτελούν τις βασικές μας δυνάμεις που οδηγούν την επιτυχία μας.

Αγαπάμε τη δουλειά μας και μας αρέσει να δημιουργούμε μοναδικά και πρωτότυπα σχέδια που αφήνουν το δικό τους χαρακτήρα.

Εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα

Η εμπιστοσύνη δεν μπορεί να απαιτηθεί αλλά πρέπει να κερδίζεται, και η εμπιστοσύνη σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στις αξίες μας και η πιο σημαντική απο όλες είναι η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που είμαστε αποφασισμένοι να δείχνουμε σε όλες μας τις δημιουργίες.

Σεβόμενοι τα σκληρά κερδισμένα χρήματα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πελάτες μας για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε τομέα, προκειμένου να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε υπεύθυνα τα έργα που μας αναθέτετε με τον πιο επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Η αφοσίωσή μας και η υπεύθυνη προσέγγιση, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας δίνοντάς μας την καλή φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη, μια φήμη για την οποία είμαστε υπερήφανοι.

Εστιάζοντας μπροστά από τα συνηθισμένα

Στόχος μας είναι να παραμένουμε έξω από τα συνηθισμένα, υλοποιόντας κορυφαίες σχεδιαστικές τάσεις με πρωτοτυπία και κυρίως με ουσία και απλότητα.

Ως αποτέλεσμα, τα σχέδιά μας εξασφαλίζουν όχι μόνο την ικανοποίηση των πελατών μας, αλλά εγγυώνται παράλληλα διάρκεια στο χρόνο με μοντέρνα εμφάνιση και καινοτόμες ιδέες.

Οι Υπηρεσίες μας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Οδηγούμενοι από το πάθος για δημιουργία, κατασκευάζουμε μοναδικά σχέδια, κατάλληλα προσαρμοσμένα για τις ανάγκες των πελατών μας.

φιλοξενια ιστοσελιδων - Web Hosting

Γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη φιλοξενία του ιστότοπού σας στους τελευταίας τεχνολογίας διακομιστές μας ( Servers ) Με προστασία DDoS και προσιτά οικονομικά πακέτα.

αναπτυξη ιστοτοπων

Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες σας, αναπτύσσοντας ένα άψογο, αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον για τον ιστότοπό σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SEO ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Υπηρεσίες ανάλυσης και τεχνικό SEO βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, που θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης ( Google κτλ ).

γραφικοσ σχεδιασμοσ και γραφικεσ τεχνεσ

Λογότυπο & Σχεδιασμός επωνυμίας, αφίσες,  banner, σχέδια διαφήμισης, επεξεργασία φωτογραφιών και ψηφιακό σχέδιο. 

συντηρηση και υποστηριξη

Υποστήριξη και συντήρηση για τον ιστότοπό σας, ενημερώσεις, παρακολούθηση, επίλυση τεχνικών προβλημάτων και πολλά άλλα. 

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία σας ξεκινά πριν καν δείτε τον ιστότοπό σας ζωντανό στο διαδίκτυο.

Η δουλειά μας είναι να συνδέουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί το project σας μέσω της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας;

Ήρθε η ώρα να μας αφήσετε να ζωντανέψουμε την ιδεά σας. Πάρτε μια δωρεάν ανάλυση και προσφορά σήμερα!