Οι Ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρουμε!

Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή eshop - Digital Marketing

Η Site-forge είναι ένα ψηφιακό studio σχεδιασμού που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή eshop, το digital marketing, το σχεδιασμό λογότυπων και στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Με πολυετή εμπειρία, έχουμε κατακτήσει την τέχνη του σχεδιασμού φρέσκων και καινοτόμων ιστοσελίδων για όλα τα είδη επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες μας

Ως δημιουργική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, είμαστε παθιασμένοι με το να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές επαγγελματικές ψηφιακές υπηρεσίες. 

Site Forge Web Design Icon 12 1

Κατασκευή ιστοσελίδας

Γνωρίζουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι η καρδιά της επιχείρησής σας, γι’ αυτό και θα τον σχεδιάσουμε όπως ακριβώς τον θέλετε: όμορφο, επαγγελματικό και ευέλικτο.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας σε κάθε βήμα για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι τόσο λειτουργικός όσο και ελκυστικός.

Ecommerce Eshop 1

Ηλεκτρονικό εμπόριο / Eshop

Μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να είναι λειτουργική και ευέλικτη – επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε το καλάθι αγορών σας με ευκολία χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια ή την επεκτασιμότητα. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό eshop που είναι εύχρηστα, αποτελεσματικά και επεκτάσιμα.

Digital Marketing 1

Digital Marketing

Ανεξάρτητα από το είδος της υπηρεσίας ή του προϊόντος που προσφέρετε, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την προσέγγιση των δυνητικών πελατών σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν – από τις οθόνες των υπολογιστών έως τα κινητά τηλέφωνα. Γι’ αυτό παρέχουμε μια σειρά στρατηγικών για να προβληθείτε στο διαδίκτυο – από βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) έως πληρωμένες διαφημίσεις έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.

SEO Optimization 1

Βελτιστοποίηση SEO

Ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης για να κατατάσσεται ψηλά στη Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, αλλά πρέπει επίσης να είναι φιλικός προς τον χρήστη για τους επισκέπτες.

Αναλαμβάνουμε και τις δύο πτυχές, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας και να μας αφήσετε να αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

cloud server1 1 1

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα και να λειτουργεί ομαλά σε οποιαδήποτε συσκευή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.

Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπό σας σε ένα από τα ασφαλή διεθνή κέντρα δεδομένων μας με εγγύηση 99% uptime.

Logo Design Branding 1

Σχεδιασμός λογότυπου / Branding

Ένα επαγγελματικό λογότυπο μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επειχείρηση σας. Σχεδιάζουμε υψηλής ποιότητας λογότυπα που είναι προσαρμόσιμα, ευέλικτα και μοναδικά για την εταιρεία ή το έργο σας.

Αποκτήστε έναν επαγγελματικό σχεδιασμό λογότυπου που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της εταιρείας σας.

Flat Icons 03 01 1

Διαχείριση ιστότοπου

Όχι μόνο θα αναλάβουμε το σχεδιασμό και τη φιλοξενία για εσάς, αλλά προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία διαχείρισης της ιστοσελίδας σας για εσάς, όπου μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο με μερικά κλικ.

Είναι σαν να έχετε ένα ψηφιακό συνεργάτη, αλλά χωρίς το υψηλό κόστος που θα σας κόστιζε μια κανονική πρόσληψη!

white label service 1

Δημιουργία Περιεχομένου

Γνωρίζουμε τι λειτουργεί στο διαδίκτυο και πώς να ελκύουμε τους χρήστες. Αν χρειάζεστε διαδικτυακό περιεχόμενο, από τη συγγραφή σελίδων έως τις φωτογραφίες αρχείου, απλά μιλήστε μας για το τι χρειάζεστε και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα!

  • Περιεχόμενο βασισμένο στην ψυχολογία
  • Άρθα για το Blog σας
  • Περιγραφές προϊόντων
  • Κείμενα Σελίδων
  • Παρουσιάσεις
  • Trailer βίντεο
conceptual interior design

Conceptual Interior Design

Προσφέροντας δημιουργικό και καινοτόμο σχεδιασμό, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων της Site-Forge ειδικεύται σε εμπορικούς και οικιακούς χώρους.

Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά μας για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

Απαράμιλλη ποιότητα

Μετράμε την επιτυχία μας με το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο και την προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι ανώτερης ποιότητας, δημιουργείται έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού.

Έρευνα και ανάλυση σε βάθος

Κάθε έργο ξεκινάει με την εις βάθος κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων και σκοπών, του κοινού-στόχου και του ανταγωνισμού. Από εκεί και πέρα, θα αναπτύξουμε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ πριν σχεδιάσουμε τον τέλειο ιστότοπο για εσάς.

Κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών

Στη site-forge web design, δεν φτιάχνουμε απλώς ιστοσελίδες: χτίζουμε σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών με απεριόριστη υποστήριξη σε ανοιχτή γραμμή! Είμαστε πάντα εδώ για εσάς.

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί

Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την ειλικρίνεια, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να παρέχουμε αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις για τους πελάτες μας. Είμαστε ένα από τα κορυφαία γραφεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σύμφωνα με το Trustplilot.com και παρέχουμε δωρεάν διαβουλεύσεις, ώστε να ξέρετε ακριβώς τι θα αποκτήσετε πριν αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας!

Η δημιουργικότητα δεν έχει σύνορα

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες παντού

world map 1
Μας εμπιστεύονται επιχειρήσεις διεθνώς

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαδικτυακή σας παρουσία

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στο ψηφιακό τοπίο συνδυάζοντας τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και στρατηγικό σχεδιασμό.

Μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών μας προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών για να σας βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιχείρησή σας, τους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Σχεδιασμός Προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας

Στη Site-Forge, πιστεύουμε στην κατασκευή ιστοσελίδων με βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών. Η ομάδα μας από επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές και γραφίστες συνδυάζει τις ικανότητές της για να σχεδιάσει την τέλεια ιστοσελίδα για εσάς.

Είμαστε μια μικρή ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών του κλάδου, οπότε γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να κάνουμε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίσει. Τα σχέδιά μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και τα γραφικά μας είναι παγκόσμιας κλάσης.

Site Forge Web Design4 1 1

Αναθέστε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας στα χέρια μας!

Γιατί να μας επιλέξετε;

guarantee 1 1

Επαγγελματικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές και ηθικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος. Διαθέτουμε εκτεταμένη εμπειρία με διαφορετικούς τύπους έργων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού ιστοσελίδων για όλες τις συσκευές για υπολογιστές, ταμπλετ και κινητές συσκευές.

trust 4 1 1

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Μας ενδιαφέρουν οι ιδέες σας, η επιχείρησή σας και οι ανάγκες σας. Δεν είμαστε απλώς άλλη μια εταιρεία σχεδιασμού. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καταλάβουμε τι θέλετε και τι χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, και στη συνέχεια θα τον σχεδιάσουμε ώστε να αντικατοπτρίζει ΕΣΑΣ.

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας στο διαδύκτιο !

Δημιουργήστε μια επιτυχημένη ψηφιακή πλατφόρμα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε το έργο σας μαζί μας σήμερα και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό.

Scroll to Top