Επικοινωνήστε μαζί μας!

Θέλετε μια δωρεάν ανάλυση ή προσφορά για τον ιστότοπο σας;

Έχετε κάποια ερώτηση;

 

 

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για όλη την Ελλάδα

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Συναίνεση

5 + 1 =

Συχνές Ερωτήσεις

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν είναι ούτε απλή ούτε σύντομη.

Με λίγη ανάλυση και σκέψη θα εντοπίσετε σίγουρα αρκετούς λόγους της σπουδαότητας ύπαρξης μιας ιστοσελίδας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γενικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τη σπουδαιότητα ενός ιστότοπου.

Πρώτον, ένας ιστότοπος στο διαδίκτυο έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε πολλά άτομα, που δεν θα μπορούσαν να βρεθούν διαφορετικά.

Δεύτερον, οι πελάτες σας θα βλέπουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ή οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους, από την άνεση του σπιτιού τους, ή απο την ηλεκτρονική τους συσκευή οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Τελικά ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας, υπάρχουν πάντα τρόποι να αναπτυχθείτε, να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα και το προφίλ της επιχείρησής σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες μέσω του διαδικτύου.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΩΣΤΑ ;

Όχι, Αυτό είναι λάθος.

Πολλά άτομα και επιχειρήσεις παραβλέπουν τα διάφορα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις επιχειρηματικές διαδικασίες και πληροφορίες που μπορούν να συμπεριλάβουν σε έναν ιστότοπο.

Οποιαδήποτε επικοινωνία ή αλληλεπίδραση υπάρχει μέσα στην επιχείρηση σας, γίνεται πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ( Internet ) .

Μέσω μιας ιστοσελίδας η επιχείρησή σας μπορεί σε βάθος χρόνου να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζεται σε ένα ευρύτερο κοινό: Σε ολόκληρο τον κόσμο, και όχι μόνο τοπικά.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ GOOGLE ;

Η απάντηση είναι ναι!

Σχεδιάζουμε πάντα ιστοσελίδες με τέτοιο τρόπο, ώστε να δουλεύουν τέλεια και να είναι ορατές στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo! και το Bing.

Εγγυώμαστε οτι η κάθε ιστοσελίδα του ιστότοπου σας θα είναι βελτιστοποιημένη για τη λέξη κλειδί ( keyword ) που θέλετε να θέλετε να σας βρίσκουν στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, αναπτύσσουμε και καταχωρούμε τον ιστότοπό σας σε διάφορα διαδικτυακά εργαλεία στατιστικών κίνησης, όπως το Google Analytics, για να μπορείτε να βλέπετε επεξεργασμένα στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ;

Αυτό εξαρτάται κυρίως από το τι περιλαμβάνεται, αλλά και από το πόσο σύντομα μπορείτε να μας παράσχετε το απαραίτητο υλικό, όπως τα κείμενα και τις εικόνες.

Φυσικά αν ο πελάτης δεν μπορεί, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη δημιουργία κειμένων και εικόνων.

Ένας ιστότοπος απλής μορφής, με λειτουργία προτύπου λίγων σελίδων, μπορεί να είναι έτοιμος σε μία ή δύο εβδομάδες.

Πιο περίπλοκα σχέδια και ιστοσελίδες, χρειάζονται σίγουρα περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν.

Αφού κατανοήσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα σας στείλουμε μια προσφορά με μια λογική ημερομηνία παράδοσης.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ;

Το κόστος δημιουργίας εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από το τι χρειάζεστε για τον ιστότοπο σας , όπως και από την ποσότητα των πληροφοριών (αριθμός σελίδων, λειτουργίες, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου κ.λπ.).

Δεδομένου ότι κάθε δικτυακός τόπος είναι διαφορετικός και μοναδικός, ο χρόνος που επενδύεται στη δημιουργία του κάθε ιστότοπου μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

Με αυτό υπόψιν το κόστος για τον κάθε ιστότοπο είναι συνήθως διαφορετικό, γενικά όμως υπάρχουν επιλογές τόσο για έναν οικονομικό ιστότοπο όσο και για πιο περίπλοκα και μεγάλα σχέδια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δωρεάν ανάλυση και προσφορά τιμής, ώστε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η δημιουργία του ιστότοπου σας ή η καμπάνια βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ( SEO optimization )

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΣΤΟΠΟΥ ;

Όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, αντιλαμβάνεται και βλεπει αμέσως το προφίλ της επιχείρησης σας, καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας.

Η πρώτη εντύπωση ενός επισκέπτη ή του πιθανού πελάτη εξαρτάται σημαντικά από την εμφάνιση του ιστότοπού σας.

Ένας επισκέπτης θα ενδιαφερθεί να εξερευνήσει τον ιστότοπό σας, άρα και τις υπηρεσίες και τα προϊόντας σας, μόνο εάν αυτός είναι ελκυστικός και απλός στην πλοήγηση.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι προωθείτε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας στον πλανήτη μέσω του διαδικτύου, και όχι απλώς και μόνο στην γειτονιά σας ή στην πόλη σας.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να παρουσιάσετε ότι καλύτερο μπορείτε.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ;

Τα τέσσερα απλά βήματα που ακολουθούν μπορούν να σας ενημερώσουν για την διαδικασία δημιουργίας μιας επαγγελματικά σχεδιασμένης, αναπτυγμένης ιστοσελίδας.

 

  • Βήμα πρώτο: Κατοχύρωση ονόματος τομέα Domain (URL) – αυτή μπορεί να είναι η διεύθυνση web που οι χρήστες του διαδικτύου θα χρησιμοποιούν για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας (π.χ. www.yourcompany.com). Η επιλογή ενός ονόματος τομέα – Domain name – είναι σημαντική καθώς θα διαμορφώσει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Αφού προσδιορίσετε τη διεύθυνση URL που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, προχωράμε με την εγγραφή, η τιμή για την εγγραφή και διατήρηση ενός domain τομέα κυμαίνεται απο € 8.00 έως € 40.00 ανά έτος. Ένα όνομα τομέα ιστότοπου ( Domain Name ) χρειάζεται συνήθως ανανέωση κάθε ένα ή δύο χρόνια.

 

  • Βήμα δεύτερο:Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τον ιστότοπό σας! Αυτό είναι το κρίσιμο βήμα, όπου η εμφάνιση, η αίσθηση, η κωδικοποίηση και το περιεχόμενο καθορίζονται και δημιουργούνται.

 

  • Βήμα τρίτο: Φιλοξενία του δικτυακού σας τόπου σε διακομιστή ( Server ) Διαδικτύου: Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο και σημαντικό, δεν μπορεί να υπάρξει ιστότοπος χωρίς διακομιστή ( Server ) για να τον φιλοξενήσει, είναι σαν να ενοικιάζετε ένα χώρο για να φιλοξενείται ο ιστότοπός σας, και να παραμένει συνεχώς συνδεδεμένος με τον παγκόσμιο ιστό. Το κόστος της φιλοξενίας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, και τα πρόσθετα που μπορεί να χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας.

 

  • Βήμα Τέταρτο: Μάρκετινγκ και προώθηση της ιστοσελίδας σας: Δεν πρέπει να πάρετε ελαφρά το μάρκετινγκ και την προώθηση σχετικά με την ιστοσελίδα σας. Ένας δικτυακός τόπος μπορεί να πέσει στη λήθη και να ξεχαστεί εάν κανείς δεν τον δει ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος που αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας με διάφορες λύσεις μάρκετινγκ, όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης SEO, προωθήσεις κοινωνικών δικτύων και καμπάνιες Google AdWords. Το κόστος ποικίλλει και εξαρτάται από την πολιτική μάρκετινγκ και προώθησης που θα επιλέξετε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για τις ανάγκες σας.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ESHOP ;

Ναι.

Προσφέρουμε ποικιλία επιλογών για τη δημιουργία αποτελεσματικών ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και ηλεκτρονικού εμπορίου, ενσωματώνοντας τρόπους πληρωμών όπως: PayPal, πιστωτικές κάρτες και άλλα.

ΕΧΩ ΗΔΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ;

Ναι.

Προσφέρουμε διάφορα ευέλικτα πακέτα επανασχεδιασμού και συντήρησης ιστοσελίδων.

Μπορείτε να μας στείλετε email στο: info@site-forge.com για οποιαδήποτε ερώτηση ή να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ανάλυσης και προσφοράς μέσα απο τον ιστότοπο μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για το νέο σας σχέδιο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ SITE-FORGE ;
  • Κατασκευάζουμε ισχυρούς ιστοτόπους με responsive σχεδιασμό.

Εάν χρειάζεστε έναν ισχυρό ιστότοπο ο οποίος θα λειτουργεί σε κάθε συσκευή, η Site-Forge είναι η λύση σας.

Ιστότοποι, απλές ιστοσελίδες, Blogs, χαρτοφυλάκια, Portfolios, sliders, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, βίντεο, ηλεκτρονικό εμπόριο.

Έχουμε τη λύση για εσάς.

 

  • Δίνουμε έμφαση στην αμεσότητα με απλότητα, ενώ βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας με SEO βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Επιλέγουμε απλά, και παράλληλα όμορφα και εντυπωσιακά εργαλεία και σχέδια που ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν με αποτελεσματικό τρόπο τις ιστοσελίδες σας.

Οι ιστοσελίδες μας φορτώνονται γρήγορα, είναι εύκολες στη χρήση και είναι λιγότερο επιρρεπείς σε προβλήματα.

Επιπλέον, οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες με τεχνικό SEO, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η προβολή στις μηχανές αναζήτησης μακροπρόθεσμα.

 

  • Έχουμε προσιτές τιμές.

Η Site-Forge web & Graphic design έχει χαμηλό κόστος συντήρησης.

Δεν υπάρχουν φανταχτερά και ακριβά γραφεία στην έδρα μας, κανένας ρεσεψιονίστ ή γραμματέας που κλείνει ραντεβού, ούτε πωλητές με σκοπό απλώς και μόνο να πουλήσουν.

Υπάρχουν απλά επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και γραφικών, που εργάζονται με πάθος για να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια.

 

  • Είμαστε φιλικοί και υπεύθυνοι.

Οι πελάτες μας συνεργάζονται μαζί μας με ευχαρίστηση, η δική τους εμπιστοσύνη μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε.

Μεταμορφώνουμε τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων σε μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία γι ‘αυτούς.

Μιλάμε με καθαρά απλή γλώσσα, όχι με techno-φλυαρία και ακατανόητες ορολογίες, ώστε να μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τις διαδικασίες που εμπλέκονται.

Επιπλέον, δημιουργούμε με υπευθυνότητα, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα.

 

  • Είμαστε ειλικρινείς.

Η δουλειά μας έχει αναπτυχθεί λόγω της καλής φήμης μας, και επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με αυτόν τον τρόπο.

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με ειλικρίνεια, καθώς κάνουμε το καλύτερο για να παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, ώστε να θέλετε να συνεχίσετε να εργάζεστε μαζί μας ακόμη και μετά την δημιουργία του ιστότοπού σας.

Στο τέλος, η επιδίωξη μας δεν είναι να κερδίζουμε μόνο την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά να δημιουργούμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μαζί τους.

Είστε έτοιμοι να δώσετε φτερά στην ιδέα σας ;

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ