Σχεδιασμός ιστοσελίδων και eshop

Με τη Site-Forge
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Σχεδιασμός ιστοσελίδων, ανάπτυξη & SEO

Επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και Eshop, δημιουργία και ανάπτυξη ιστότοπων, SEO – Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης εξασφαλίζοντας υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & eSHOP

Υπηρεσίες δημιουργίας ιστότοπου, προσιτά πακέτα για μικρές επιχειρήσεις, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ή μεγαλύτερα project για ιστότοπους πολλών λειτουργιών.

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό αναβαθμίζοντας την επιχείρησή σας με έναν επαγγελματικό ιστότοπο, στοχεύοντας σε ένα νέο κοινό για την επιχείρησή σας: ολόκληρο τον κόσμο κι όχι απλώς την πόλη σας!

Στείλτε μας ένα αίτημα προσφοράς και θα δουλέψουμε μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εάν ο ιστότοπός σας φαίνεται λίγο παλιός και ξεπερασμένος ή εάν θέλετε να τον βελτιώσετε με κάποια νέα χαρακτηριστικά, μπορούμε σίγουρα να βοηθήσουμε.

Η υπηρεσία επανασχεδιασμού ιστοσελίδων είναι ιδανική για να σας δώσει μια νέα μοντέρνα εμφάνιση ή για να δώσει responsive σχεδιασμό στην ήδη υπάρχουσα σελίδα σας, εξασφαλίζοντας ότι θα εμφανίζεται σωστά στα κινητά τηλέφωνα & tablet.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ναι, ο ιστότοπός σας χρειάζεται συντήρηση! Η συχνή παρακολούθηση του ιστοτόπου σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρηθεί για καιρό χωρίς προβλήματα στο διαδίκτυο.

Η υποστήριξη και η συντήρηση της ιστοσελίδας είναι η διαδικασία που ελέγχει τακτικά τον ιστότοπό σας για προβλήματα και λάθη και διατηρεί ενημερωμένες με συνεχείς αναβαθμίσεις τις εφαρμογές του ιστότοπου σας.

Αυτό είναι καλό να γίνεται σε τακτική βάση, ώστε να διατηρείται ο ιστότοπός σας υγιής και χωρίς προβλήματα, να βοηθάει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και να ενισχυθεί η ταξινόμηση στις μηχανές αναζήτησης Google κλπ.

Η διατήρηση ενός ιστοχώρου καλά συντηρημένου είναι πολύ σημαντική για την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να προσελκύει το κοινό και να διατηρεί τους πελάτες εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Είναι συχνό φαινόμενο για μερικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τις νεοσύστατες, να παραμελούν ορισμένες εργασίες. Η συντήρηση του ιστοτόπου μπορεί εύκολα να γίνει ένα από τα παραμελημένα πράγματα, διότι δεν δημιουργεί άμεσα ορατά προβλήματα.

Ωστόσο, ακριβώς όπως η φυσική σας υγεία θα καταρρεύσει εάν την παραμελήσετε για πολύ καιρό, ομοίως, η υγεία και η απρόσκοπτη λειτουργία του ιστότοπού σας ενδέχεται να καταρρεύσει εάν συνεχίζετε να το παραμελείτε.

Στη Site-Forge προσφέρουμε αξιόπιστα και προσιτά πακέτα συντήρησης ιστοσελίδων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - WEB HOSTING

Τα πακέτα φιλοξενίας μας είναι ιδανικά για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο με φιλοξενία που έχει άριστο ιστορικό διατηρήσης ασφαλών ιστότοπων.

Γιαυτό άλλωστε και μας εμπιστεύονται επώνυμες εταιρείες καθώς παρέχουμε συνεχή αντίγραφα ασφαλείας, υψηλές ταχύτητες και προστασία DDOS, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για μια καταστροφή.

SEO OPTIMIZATION & ANALYTICS

Με την υπηρεσία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης SEO διασφαλίσουμε ότι το τεχνικό κομμάτι του ιστότοπού σας είναι στη βέλτιστη και άριστη μορφή του.

Θα τροποποιήσουμε τον ιστότοπο, τις εικόνες και το περιεχόμενό σας ώστε να μην έχει τεχνικά προβλήματα και να φορτώνει γρήγορα με τεχνικό SEO.

Ως αποτέλεσμα, η κατάταξη του ιστότοπου στη Google θα βελτιωθεί και η επιχείρησή σας θα είναι ευκολότερο να βρεθεί στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες στατιστικών και ανάλυσης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να αναλύετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας.

Γραφικός σχεδιασμός & Branding

Επαγγελματικές υπηρεσίες ψηφιακών γραφικών τεχνών, βίντεο, σχεδιασμός γραφικών, στρατηγική online marketing και εταιρική ταυτότητα, αφίσες, και γραφικές δημιουργίες διαφημίσεων.

σχεδιασμοσ γραφικων

Ο σχεδιασμός γραφικών είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε επιχείρηση και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα της εταιρείας σας όσο και για το μάρκετινγκ.

Η επιτυχία στο διαδίκτυο είναι πολύπλευρη στη σύγχρονη εποχή. Ενώ το πλούσιο περιεχόμενο και τα κείμενα μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, η προσέλκυση επισκεπτών και η μετατροπή τους σε πιθανόυς πελάτες επηρεάζεται συχνά από την οπτική εμφάνιση του περιεχομένου του ιστότοπού σας.

Οι πολύχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης, τα βίντεο και τα επεξηγηματικά γραφικά μπορούν να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στους πιθανούς πελάτες σας και τελικά με αυτόν τον τρόπο να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν πλήρως τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, βοηθώντας τους έτσι να δουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Η επαγγελματική μας υπηρεσία γραφικού σχεδιασμού προσφέρει λύσεις όπως σχεδιασμό λογότυπου, φωτογραφίες stock για τα έργα σας, διαφημιστικά banner, ενημερωτικά φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, και άλλες εξατομικευμένες σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Η δημιουργία ενός ισχυρού εταιρικού προφίλ με αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα σημαίνει σχεδιασμό ενός λογοτύπου που εμπνέει.

Με την υπηρεσία σχεδιασμού λογότυπου, το λογότυπό σας μπορεί να δημιουργήσει μια αξιόπιστη εικόνα που θα αφήνει ένα σημάδι ενθύμησης στο μυαλό των ανθρώπων για την επιχείρηση σας και θα δημιουργεί εμπιστοσύνη.

promo video trailers

Οι ειδικοί του διαδικτυακού μάρκετινγκ γνωρίζουν καλά ότι η επιτυχία στην αγορά συνδέεται άμεσα με την ικανότητά τους να αναδεικνύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να αυξάνουν τη ζήτηση.

Ένα μοναδικό νέο όπλο στο οπλοστάσιο του online μάρκετινγκ είναι η χρήση των βίντεο. Αφήστε τους θεατές και τους πελάτες σας να βιώσουν μια ευχάριστη οπτικοακουστική εμπειριά μέσω ενός βίντεο που θα αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τα διαφημιστικά μας βίντεο είναι συναρπαστικά, επικεντρώνονται στο στο στόχο, προσαρμόζονται στο χρόνο και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Είναι ικανά να δείξουν στους πιθανούς πελάτες σας την ιστορία της επιχείρησης σας, της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας. Σκοπός είναι να δώσουμε στο θεατή να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία καθώς θα γνωρίζει την εταιρεία σας μέσα απο συναρπαστικό ήχο και εικόνες.

σΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Με κάθε επιστολή, επίσημη σημείωση και επαγγελματική κάρτα, η γραφική σχεδίαση γίνεται ένα πραγματικά ορατό και απαραίτητο συστατικό για την εικόνα της εταιρείας και τη συνολική προσπάθεια προώθησης και επικοινωνίας του μάρκετινγκ.

Τα χαρτικά σχέδια μιας εταιρείας θα δημιουργήσουν μια θετική ή αρνητική εντύπωση ή δεν θα κάνουν καμία εντύπωση, κάτι που είναι σίγουρα αρνητικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το σχεδιασμό των γραφικών,  που θα ενισχύσει την επωνυμία σας και θα δώσει συναρπαστική εταιρική ταυτότητα στην επιχείρηση σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE MARKETING

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε διαφημίσεις για το δίκτυό προβολής σας, τα κοινωνικά μέσα, τις καμπάνιες Google AdWords, ή άλλη διαφημιστική καμπάνια στο διαδίκτυο, σίγουρα δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξεπερασμένα και παλιά γραφικά σχέδια.

Χρειάζεστε  γραφικά και δημιουργίες που μαγνητίζουν, ικανά να δημιουργούν θετική εικόνα στους θεατές, με συναρπαστικό και μοναδικό τρόπο.

Προσφέρουμε λύσεις για αυτές τις ανάγκες, διασφαλίζοντας την επιτυχία της καμπάνιας σας και τη δημιουργία εικόνων που θα παραμείνουν ζωντανές στη συνείδηση των θεατών σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ

Στο πρώτο βήμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα διερευνήσουμε τις ανάγκες και τις καλύτερες επιλογές για το project σας. Θα Αναλύσουμε τον ανταγωνισμό και θα σχεδιάσουμε τη βέλτιστη στρατηγική που θα χρησιμοποιηθεί για το έργο σας. Έπειτα αναλύουμε το περιεχόμενό για τον ιστότοπο σας και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ως αποτέλεσμα, παρέχουμε το πιο εξατομικευμένο τελικό αποτέλεσμα για αυτό που πραγματικά αναμένετε από τον ιστότοπό σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε αυτό το στάδιο, προετοιμάζουμε και σχεδιάζουμε κάθε πτυχή του ιστότοπου σας, τόσο σε τεχνικό όσο και σε οπτικό επίπεδο. Παράλληλα παραμένουμε επικοινωνία μαζί σας σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Στο τρίτο στάδιο, ρυθμίζουμε, βελτιώνουμε, αναπτύσσουμε, επεξεργαζόμαστε και δοκιμάζουμε τον ιστότοπό σας. Για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία, και να είναι όλα έτοιμα πριν από την παράδοση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στο τελικό στάδιο, ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κατασκευής, παρέχοντας πληροφορίες και εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση και τη συντήρηση του έργου σας. Τέλος, παραδίδουμε τον ιστότοπο και προετοιμάζουμε πακέτα υποστήριξης και συντήρησης για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Πλήρες πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας

Με το πλήρες πακέτο δημιουργίας, έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείσετε για το αν θα έχει μείνει κάτι εκτός. Φροντίσουμε τα πάντα σε ένα πλήρες πακέτο δημιουργίας και φιλοξενίας, για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον ιστότοπό σας.  Χωρίς ταλαιπωρία για εσάς !

 • Responsive σχεδιασμός
 • SEO Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
 • Μοναδικό custom προσωποποιημένο σχέδιο
 • Εξειδικευμένη υποστήριξη και συντήρηση
 • Υψηλές ταχύτητες
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων
 • Έρευνα ανταγωνισμού και Keyword λέξεις κλειδιά
 • Ασφαλής και αξιόπιστη φιλοξενία web hosting
 • Μοναδικά προσωποποιημένα γραφικά και animation

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ποικιλία πακέτων κατασκευής ιστότοπων, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Θέλετε ένα προσωπικό ιστολόγιο (Blog) ή μια σελίδα να δείχνετε τη δουλειά σας ; Ένα ιστότοπο μιας σελίδας; Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Μικρές ή μεγάλης κλίμακας επαγγελματικό ιστότοπο; ιστοσελίδα; Εχετέ χαμηλό προϋπολογισμό ; Τα πακέτα μας ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες!

 • Επανασχεδιασμός ιστότοπου
 • Ιστοσελίδα μονής παρουσίασης
 • Πακέτα χαμηλού προϋπολογισμού
 • Πακέτα υψηλών απαιτήσεων με πολλαπλές λειτουργίες
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα E-shops
 • Ιστολόγια – Blogs
 • Portfolios & ιστοσελίδες παρουσίασης

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Συναίνεση

14 + 8 =