html.et-fb-root-ancestor #main-header, html.et-fb-root-ancestor #top-header, html.et-fb-root-ancestor #main-footer { display: none!important; }
Site-Forge Web design logo

email Επικοινωνίας:

w

Τηλεφωνήστε μας:

+30 6942588153

Γιατί χρειάζεστε έναν ιστότοπο ;

Γιατί χρειάζεστε έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα ; Δείτε παρακάτω 6 σημαντικούς λόγους!

Written by Site-Forge

9 Νοεμβρίου, 2019

Με τη δημοτικότητα των κοινωνικών δικτύων, ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ενδέχεται να αναρωτιούνται εάν χρειάζονται μία επαγγελματική ιστοσελίδα ή έναν πλήρη ιστότοπο για την επιχείρηση τους.

Αν έχετε ένα τοπικό κατάστημα και το εισόδημα σας εξαρτάται μόνο από την επισκεψιμότητα των πελατών της πόλης σας, ενδέχεται να μην διακρίνετε τη σπουδαιότητα και την αξία μιας ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας. Ίσως σκέφτεστε οτι μπορείτε να δείχνετε τη δουλειά σας στο Facebook, το Instagram, ή το Τwitter.

Η αλήθεια όμως είναι οτι στην σύγχρονη εποχή, ένας ιστότοπος είναι πιο κρίσιμος για την επιτυχία σας από ό, τι στο παρελθόν. Αντί να βασίζεστε μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, ανακαλύψτε τους 6 κορυφαίους λόγους για τους οποίους χρειάζεστε έναν ιστότοπο.

 

 

1 – Οι περισσότεροι καταναλωτές στην εποχή μας αναζητούν τις επιχειρήσεις μέσω του διαδικτύου.

Ο κύριος λόγος για να έχετε μια ιστοσελίδα είναι λόγω της ζήτησης των καταναλωτών. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο οτι παγκόσμια το 93% των καταναλωτών βασίζονται στο διαδίκτυο για να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Θα μπορούσε κανείς να πει οτι ένας ιστότοπος είναι μια σύγχρονη, και πολύ πιο πλούσια και αποτελεσματική εκδοχή του Χρυσού Οδηγού και άλλων τηλεφωνικών καταλόγων που υπήρχαν στο παρελθόν.

Καθώς οι καταναλωτές προσαρμόζονται στην ψηφιακή εποχή, διαβάζουν όλο και λιγότερο έντυπα, όπως εφημερίδες και περιοδικά, το ραδιόφονο έχει επίσης χάσει τη μαγεία του ως αξιόπιστο μέσο διαφήμισης.

 

Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων στον σύγχρονο κόσμο είναι μέσω της δύναμης του Διαδικτύου. Ο ιστότοπός σας μπορεί να παρέχει στους πιθανούς πελάτες όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

  
2 – Οι ιστοσελίδες βοηθούν να αυξήσετε την αξιοπιστία της επιχείρησής σας

 

Ο επίσημος ιστότοπός σας, προσδίδει αξιοπιστία στην επιχείρησή σας. Σύμφωνα με τις στατιστικές όταν οι χρήστες αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια επιχείρηση, αναζητούν πρώτα τον επίσημο ιστότοπο. 

Στην ψηφιακή εποχή , οι ιστοσελίδες έχουν γίνει τόσο σημαντικές που οι καταναλωτές αναμένουν από κάθε επιχείρηση να έχει δικό της επίσημο ιστότοπο. Χωρίς έναν ιστότοπο, οι πιθανοί πελάτες μπορεί να υποθέσουν ότι η επιχείρηση σας θα έχει μικρή διάρκεια ζωής, ή οτι δεν παίρνει στα σοβαρά την ανάπτυξη της. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι πελάτες προτιμούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα επιχειρήσεων που έχουν κάποιο επίσημο ιστότοπο, καθως αυτό απο μόνο του αυξάνει σημαντικά την αξιοπιστία απέναντι στους καταναλωτές. 

3 – Έχετε στο δικό σας έλεγχο τη διαδικτυακή σας παρουσία

 Χωρίς τον δικό σας επιχειρηματικό ιστότοπο, δεν έχετε κανέναν έλεγχο στην ηλεκτρονική σας παρουσία.

Αν δεν έχετε το δικό σας επίσημο ιστότοπο, τα σχόλια παλιών πελατών ή υπαλλήλων, αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πληροφορίες που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αποτελούν τη μόνη πληροφορία που είναι διαθέσιμη σε άτομα που αναζητούν λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας.

 Απο την άλλη μεριά ένας ιστότοπός, σας επιτρέπει να ελέγχετε τι ανακαλύπτουν οι άνθρωποι για την επιχείρηση σας. Μπορείτε έτσι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να προβάλλετε τα δυνατά σας σημεία, να επισημάνετε τα οφέλη των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και να προωθήσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές σας.

4- Ο ανταγωνισμός σας, πιθανότατα έχει ήδη ιστότοπο 

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, ο ανταγωνισμός σας πιθανότατα έχει ήδη ιστοσελίδες και χρησιμοποιεί το διαδικτυακό μάρκετινγκ για να προσελκύσει νέους πελάτες. Χωρίς τον δικό σας επίσημο ιστότοπο, πιθανότατα θα δυσκολευτείτε πολύ να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. 

Αν αναζητάτε στο ίντερνετ τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε, ισως παρατηρήσετε ότι τα κορυφαία αποτελέσματα περιλαμβάνουν επιχειρήσεις του κλάδου σας. Οι ιστότοποι που βλέπετε στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης ( google κτλ ) είναι οι ιστότοποι που λαμβάνουν τους περισσότερους επισκέπτες στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Ανάλογα με το επίπεδο ανταγωνισμού, το προφίλ των κοινωνικών μέσων που ίσως διαθέτετε, δεν θα μπορέσει ποτε απο μόνο του να σας βγάλει στην κορυφή της κατάταξης. Αν θέλετε να παραμείνετε πραγματικά ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να επενδύσετε στην δημιουργία ενός ιστότοπου απο κάποιον επαγγελματία του χώρου.

5 – Οι ιστοσελίδες παρέχουν μια σπουδαία πλατφόρμα για διαδικτυακό μάρκετινγκ

Η δημιουργία ενός επίσημου ιστοτόπου σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Ο ιστότοπός σας λειτουργεί ως η κύρια πηγή για όλες τις ηλεκτρονικές σας προσπάθειες, από το μάρκετινγκ μέχρι και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Έχοντας έναν επίσημο ιστότοπο, μπορείτε να εφαρμόσετε διαφημιστικές καμπάνιες, όπως για παράδειγμα μια καμπάνια pay-per-click, ή να δημιουργήσετε νεές σελίδες για να διαφημίσετε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Στην πραγματικότητα ο ιστότοπος σας ανοίγει τις πόρτες σε μια ευρύτερη αγορά, επιτρέποντας το κατάστημα σας να είναι ορατό 24 ώρες το 24ωρο όχι μόνο τοπικά αλλα σε ολοκληρο τον κόσμο, δίνοντας σας παράλληλα περισσότερες επιλογές μάρκετινγκ.

 

6 – Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι μια προσιτή λύση για την ανάπτυξη σας.

Επιπλέον η δημιουργία ενός νέου ιστότοπου δεν είναι πια μια υπερβολικά περίπλοκη διαδικασία.

Με τη βοήθεια ενός επαγγελματικού γραφείου σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορείτε να έχετε έναν ποιοτικό ιστότοπο που ανταποκρίνεται απόλυτα στο στυλ της επιχείρησής σας.

Η επιλογή επαγγελματιών για τη δημιουργία του ιστότοπου σας είναι μια πολή σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, αφού περιλαμβάνονται πολλές λεπτομέρεις στο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση που θα καθορίσουν την επαγγελματική εμφάνιση και αποδοτικότητα του ιστότοπου σας. Μην ξεχνάνετε οτι ο ιστότοπος σας, είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στον κόσμο, είναι σημαντικό να είναι η καλύτερη δυνατή!

Τελικά, ένας ιστότοπος είναι ένα ισχυρό και αναγκαίο για την εποχή μας εργαλείο για να φτάνει η επιχείρηση σας οπουδήποτε στον κόσμο. Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, είναι πολύ δύσκολο για μια επιχείρηση να πετύχει χωρίς ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Μην αμελείτε την ευκαιρία για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο Site-Forge για την δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων και παράλληλη βελτιστοποίηση SEO μηχανών αναζήτησης.

Στο τέλος, ένας ιστότοπος είναι ένα ισχυρό και αναγκαίο για την εποχή μας εργαλείο για να φτάνει η επιχείρηση σας στο κοινό και τους πελάτες σας. Στον σύγχρονο κόσμο, είναι δύσκολο για μια επιχείρηση να πετύχει χωρίς ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Ποιο είναι το κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας

Ποιο είναι το κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας

Ποιο είναι το κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας; ​Έχετε σκεφτεί ποιο είναι το κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας;   Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα καθορίσουν την επιτυχία και την...

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία νέα και άρθρα

Ακολουθήστε μας

Next